torstai 30. toukokuuta 2013

Upotettuja kuplavolkkareita Onttolassa?



 
Ainakin ajaessa tunne oli kuin olisi ajanut kuplavolkkarien kattoja myöten. Aika junnaamista, eikä todellakaan vauhdikasta. Joensuussa on ilmeisesti päätetty satsata radan ylläpidossa vain muutaman paikallisen kuskin mielipiteisiin. Se mielipide on kyllä aika kapeakatseinen. Radastahan on tullut vain muutamien herkkua loppujen suunnatessa naapuriradoille ja kerhoihin. Harrastajat on tuolta häipyneet aika täysin, enkä kyllä ihmettele. Rata on satunnaisharrastajalle sekä vaikea, että vaarallinen.
Pikkuisen näkökulmaa laajentamalla tosta kyllä saisi mukavan huippuradan ihan kaikille. Pahoin vain pelkään ettei mitään tapahdu ennenkuin on liian myöhäistä ja kerhosta on kaikki harrastajat ja sitä mukaa talkoolaiset hävinneet. Vahinko. 

1 kommentti:

  1. Harmihan tuo on jos Joensuusta kerkeää kaikki harrastajat hävitä nyt vielä Onttolan aikana, mutta eipä tuohon rataan kovin isoja muutoksia oikein kannata lähteä tekemäänkään. Kohta tuolta lähtee rata alta lopullisesti ja eiköhän uudesta radasta mikä pitäisi Ylämyllylle tulla, tehdä aloittelija ystävällisempi samalla.

    VastaaPoista