sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Karjalan kierros - Miehikkälä

 Kierros lähenee loppuaan, Miehikkälä oli kierroksen viimeinen rata ennen loppucrossia kotiinpäinmennessä Lelun radalla.
  Miehikkälään saavuin keskiviikkona tarkoituksena ajella eka kertaa nyt kokonaan valmistuneella radalla.
  Radalla olikin talkoot meneillään ja kuulinkin talkoolaisilta seuraavana iltana olevan sarjacrossit joita varten rata myöskin kastellaan. Eipä siinä pitkään tarvinnut miettiä ajaako pölypilvessä vai seuraavana päivänä kastellulla radalla. Rupesin talkoolaisten kaveriksi, lähinnä meikäläiselle sopiva homma oli kivien mättäminen radalta koneen kauhaan. Sinäpä ilta vierähti kivasti ihmetellessä talkoolaisten tahtia, maalla näköjään talkoissa tehdään ihan oikeesti jotakin. Kyllä toi kaupunkilaisten kuntosalin korvaa ihan täysin :)
   Torstaina pääsikin ajamaan laitetulla ja kastellulla radalla. Meikäläisen tapaan homma lähti taas lapasesta. Tarkoitus oli ensin ajaa vain ennen sarjoja rataa ympäri mutta kun touhu näytti sen verran maltilliselta treeneissä niin lähdin eka erään mukaan. Mukavaa oli, ajelin muitten perässä omaa tahtia ja ihmettelin miten pihalla olen tuolla radalla, erä kuitenkin maaliin asti.
 Toisessa erässä oli tarkoitus ajaa vain muutama kierros, kunto kun ehkä riittää juuri yhden kierroksen ajamiseen ja kuitenkin jo rimpuilin yhden täyden erän.
 Eipä taas mennyt ihan suunnitelman mukaan, tossa videolla näkyy jossain neljäntoistaminuutin kohdalla mäessä väärään suuntaan oleva kuski. Se olen minä. On ehkä kautta aikojen eka kerta kun en päässyt crossiradalla mäkeä ylös :D. Siinä sai huilailla kiekan verran ennenkuin tuli turvallinen rako lähteä jatkamaan ja köröttelin sitten tämänkin erän maaliin asti.
  Tuntuu ihan huvittavalta miten ajotaito todellakin rapistuu vuosi vuodelta, mutta miten kivaa touhu on siitä huolimatta :)
  Radalle valmistuu kastelujärjestelmä muutaman viikon päästä jonka jälkeen toi on todellakin hieno paikka sekin suhteen.
 Hatunnoston arvoinen paikka ja porukka :D

4 kommenttia:

  1. Kastelujärjestelmä on kunnossa :) Laitettu eilen.

    Ei ole ihan helpoin mäki pikku-Hondalle tuo nousu ;) viimeksi kun käytiin, kuuntelin siinä radan varressa, että kone suorastaan ulvoo tuskasta siinä.
    Lohdutukseksi: jäihän sinne isoilla nelareillakin kuskeja jumiin..

    VastaaPoista
  2. Näyttäis näin videon perusteella, että hyppyritkin on tehty aika mallikkaasti. Hieno rata!

    VastaaPoista
  3. Löytisikö piikki Hondaan sylinterikantta? Juuri siihen joka Miehikkälässä sylki vedet pihalle, edellinen omistaja virittänyt vituiksi.Simo

    VastaaPoista
  4. Vakiokantta ei löytynyt tallilta, "pilalle viilattu" löytyi, tai se vaan vaatisi kovempaa bensaa kuin pumpusta nykyään saa.

    VastaaPoista