tiistai 22. toukokuuta 2012

Karjalan kierros - Lieksa



Lieksan rata oli juuri sulaneitten lumien vuoksi samanlaisessa kunnossa kuin kylttikin, joten jätin ajamisen suosiolla väliin.
Itse rata olikin yllätys, Repomännikkö nimen perusteella odotin hiekkakangasta, eipäs ollutkaan. Pinta on savihiesu moreenia jonka alla heti on kallio, niinkuin kuvastakin erottuu.
Paikka on kyllä aivan mielettömän hieno muuten; on korkeuseroja ja lenkki kiemurtelee vaaran rinteitä ylös ja alas. Ihan tulee vanhan koulun GP rata mieleen :) Kaiken kruunaa näkymä parkkipaikalta Pielisen yli Kolin vaaroille. Vahinko, että toi on hiukan syrjässä jopa meikäläisenkin mittapuun mukaan. No, pääasia tietty on, että paikallisilla on paikka harrastaa. Eikä toi rata kyllä hirmu harrastajamäärää kestäisikään.  

2 kommenttia:

  1. Jep jep, kannattaa tehdä kierrosta uudelleen.. Pistäydyin Lieksassa pitkästä aikaa ja rata on noista kuvista muuttunut paljon ja kunnostusta tulossa.. Rata-alue oli paljaana puista ja vesakosta.. Näytti hienolta old school -radalta.

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa jonkunsorttinen kierros on suunnitteilla, radat ja paikkakunnat vielä avoinna mutta matkaan olis tarkoitus startata toukokuun puolivälin tietämissä.

    VastaaPoista