maanantai 2. tammikuuta 2012

2011 - Yhden männän vuosi

Mäntiä olis kyllä hyllyssä valitsemisen vaikeuteen asti. Onneksi tällä kokemuksella jo tietää mikä kannattaa asentaa paikoilleen.
    2011 ei kyllä hirveesti tarvinnut mäntiä vaihdella, ajoa tuli niin vähän, että yhdellä männän vaihdolla pärjäsi koko kesän. Piikistä kun on kyse niin voi päätellä ajomääränkin mäntien merkin mukaan, siis jos arvaa merkin ;)
   Oikeastaan toukokuu oli ainoa varsinainen ajokuukausi, kesä- ja heinäkuu menivät aikalailla raksahommissa, pikkuisen piti siinä seassa sairastaakkin. Elokuussa tuli hiukan ajeltuakin ja tehtyä oma pohjoisen kierros lomailun merkeissä. Syyskuussa piti vaihteeks keskittyä hiukan ansaintalogistiikkaan ja mopohommat jäivät sivuun. Siinäpä se, vuosi 2011 pikakelauksella.
   Toiveissa ajorikkaampi vuosi 2012 :)
     

2 kommenttia:

  1. Seuraan blogiasi suurella mielenkiinnolla. Toivotaan, että jaksat jatkossakin lisätä juttuja ja videoita tänne.

    Yksi toivomus tähän juttuun liittyen:

    Voitko avata salaisuuden verhoa ja valaista tietämätöntä/kokematonta, että mikä mäntä sinne CR 125:een kannattaa laittaa?
    Ja onko eri merkkisillä männillä havaittavan erilaiset tehoalueet? Noita kun on myynnissä "ikkunalla" ja ilman...

    T. Toinen harrastajaveteraani

    VastaaPoista
  2. Kiitokset kiinnostuksesta:)
    Mulle tää kirjoittaminen on sellaista muistojen tallentamista, jäis jotain muutakin konkreettista kuin mutkaiset luut ;)

    Kaikki männät on hyviä, parhaimmat kokemukset on Vertexistä ja Wössneristä.Lähinnä kyse on kulumisesta, tehossa eroa ei ole.
    Ei näihin viimeisen polven (05-07)piikkisiin kyllä taida olla muita kuin noita umpinaisia mäntiä. Ne ikkunalliset mitä mun käsissä on käyneet ovat kaikki olleet vanhempiin malleihin, niissä männänrengaskatko sattuu 05-07 mallissa huuhtelukanavan kohdalle ja ennenmin tai myöhemmin on täystuho tiedossa. Kannattaa olla tarkkana.

    VastaaPoista