perjantai 27. helmikuuta 2009

Räkyttäjät

Siis jumalavita, nyt on pakko tuulettaa!
Luin vaihteeks tota Offroadin keskustelupalstaa. Siellä joku ilmeisen nuori kaveri intoa täynnä kyseli kuinka pääsee ajamaan sarjacrosseja, hieno juttu :) . Manninen Bros siellä kommentoi ja antoi linkkejä kerhoihin joista sit voi kysellä lisää. Tähän asti ok.
Mutta! Eikös tota vastausta käytetä keppihevosena tappelun aikaansaamiseen. Miten Liitto on toiminut väärin siinä ja tässä. Jossakin asioissa näin onkin , mutta mitä ihmettä niitä asioita nostaa tähän keskusteluun joka siis oli sarjacrossin ja harrastuksen aloittamisesta.
Menisivät tappelemaan ihaan omiin keskusteluihinsa. Eivätkä räkyttämisellään sotkis toisten intoa lajin aloittamiseen.
Nää räkyttäjät on ihan niinkun mun pystykorvavainaa Rippe, joka haukkua räkytti ihan ihan vaan räkyttämisen vuoksi, oli aihetta tai ei. Menee noilta Ripeiltä tolla tyylillä uskottavuus kyllä niistä oikeittenkin asioitten hoidosta, niitäkin kyllä riittäis.
Mut joo, tähän nyt sopii legendaarinen maicomaran loppukommentti: " rentoja vetoja " :D

2 kommenttia:

  1. Moro Harri.

    Ei nyt ihan tähän aiheeseen liity mutta ajattelin nyt kommentoida tähän kohtaan. Onko sulla Harri mitään käsitystä Bilteman renkaiden ja ketjujen kestävyydestä/toimivuudesta?

    T: Sigi

    VastaaPoista
  2. Jep,onhan mulla kokemusta molemmista. Syksyllä ajoin ihan kokeeks yhden takarenkaan. Kyllä se hintansa väärti on. Tämmösessä harrastuskäytössä ihan ykkösvalinta, kestää aika hyvin, eikä pitokaan hullumpi ole. Ei tietty ihan huippurenkaan pito ja ominaisuudet mutta se hinta/laatu suhde !!!

    Semmoset FB-rengas ketjut (Iris on valmistaja)pistin kymmenisen ajotuntia sitten. Kertaakaan ei vielä oo tarvinnu kiriä, et alku ainakin ois lupaava:)

    VastaaPoista