perjantai 14. kesäkuuta 2013

Pikavisiitti pohjanmaalle, Kurikka




 
Kurikasta rata löytyi metsien ja soitten keskeltä. Kaatosateitten jälkeen rata oli pehmeä, ensivilkaisulta kun rata on hiekkaa, mutta tosiasissa osa radasta on suomultaa joka vettä saatuaan on lähinnä upottavaa mutaa. Ratahan itsessään on hieno ja kerrankin röykkysuorakin on osattu tehdä oikein. Ainut mikä ihmetyttää on hyppyrit jotka ovat kaikki pystysuoralla alastulolla, paikkakunnan spesialiteetti vissiinkin ;).  
Tänne samoin kun Jalasjärvelle täytyy tehdä ihan oma kiertueensa johon kyllä täytyy liittää ainakin Vaasa ja joku muukin paikallinen erikoisuus...

2 kommenttia:

  1. Täytyy ihmetellä Kurikan Ratamestarin touhuja, kun niiden pöytien alastulot pysyvät vuodesta toiseen samanlaisina. Moni kaveri on niissä itsensä telonut. Lisää Etelä-Pohjamaan kiertueseen vielä ainakin Alavuden ja Seinäjoen (Nurmon) Radat. Myös Lapualla on ihan kiva pikku rata.

    VastaaPoista
  2. Just niin. Kävin siellä v. 2012 ajamassa viimeisen vet50 luokan kisan ja viisi hyppyriä katsoin viisaaksi jättää lyhyeksi; hölmö tunne tössäyttää siihen pöydän päälle ja heti uudestaan alas kun toinen vaihtoehto on kaatuminen.., silloin "aktiiviaikana" -78- 93 oli vielä järkevät hyppyrit joista b-kuskikin pystyi hyppäämään luontevasti. Yksi syy miksi useat aikuisharrastajat eivät aja kisaa on juuri nuo väärin tehdyt hyppyrit.

    VastaaPoista