sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Lavanko 10.4.2011




Lavanko on varmaan Suomen nopeimmin kuivuva rata, tänään siellä näytti tältä. Tuuli ja aurinko kuivattaa rataa sitä vauhtia, että viikon päästä taitaa jo olla kastelu tarpeen.

Nyt olosuhteet näytti (itse en siis tuolla ajanut, enkä tule ajamaan.) oikeastaan paria lammikkoa vaille optimaaliselta, sopivasti uraa ja maa kostean kuohkeaa.

4 kommenttia:

  1. Kymissä havaittu sama ilmiö! Alkaa kuulemma rata olla jo kesäisen kova.. Noin viikko sitten oli vielä mukavan pehmeä ;)

    VastaaPoista
  2. Itse ajattelin sunnuntaina 17. päivä lähteä aloittamaan ajokautta Tillolaan. Jos siellä on liian velliä, niin Kouvolan Tykkimäessä on kuulemma ajettu jo pari viikkoa. Nähhää ja törmäillään! :)

    VastaaPoista
  3. Mun ajokausi alkaa näillänäkymin toukokuun alusta. Täytyy varmaan aloittaa koko homma ihan alkeista taasen, lähtösuoralla kasin ajoa harjoitellen :)

    VastaaPoista
  4. tillola voi olla vielä melko vetinen.. Onhan se varjoisa ja talvella kerännyt melkoisen hangen. Miä odotan innolla harrastuksen uudelleen aloitusta :) karhulassa on jo kuiva rata ja paskat hypyt ;)

    VastaaPoista