lauantai 5. joulukuuta 2009

Kyl se siitä


Viikolla näytti oikeinkin heikolta ajokelien suhteen, ylläri olikin lähes täydellinen kun Hangon kerhon sivuille ilmestykin perjantai-iltana radan aukiolosta kertova teksti. Sinne siis. Koppasin siperian koutsin Myllylammelta kyytiin, "Pojalle" olikin annettu tehtäväks mennä viikonloppuna toisenlaiselle "radalle" ja kiitettävästi vissiin tehtävän hoitanukkin ;).

Hangossa meni hetki ihmetellessä radan tasaisuutta ja liukkautta, ennenkuin hokas, että osa radasta oli vielä jäässä :O . Porukka jauho radan kuiteskin aika äkkiä pehmeeks, niin pääsi taas nauttimaan röykyistä :) . Kummaa miten nykyään inhoo tasasta rataa ja tykkää röykyistä.

Toinen juttu mikä nykyään kuuluu asiaan on vähintään pari suutinten vaihtoo ;). Kun sitten sai Ykkösmopon suunnilleen säätöihin tulikin vedettyä pari reipasvauhtisempaa settiä. Semmosia ei oikein tänä vuonna oo tullu ajettuakaan. Vauhti oli ehkä semmosta 80% luokkaa, tolla vauhdilla pysy vielä setti jotenkin kasassa, hiukankin vauhtia lisää ja seurauksena on hirveetä räpellystä. Mut kivaa jokatapauksessa, vaikkei toi mun vauhti muihin verrattuna kummosta ookkaan. No problem. Menemisen meininki kuitenkin kova ;) Kyl se siitä :D

2 kommenttia:

  1. Oltiin ke 9.12 Hangossa. Rata oli maanantaina lanattu ja nyt tosi hyvässä kunnossa. Siellä näyttää käyvän ihan muitakin arkisin "aamuvuorossa".

    #77

    VastaaPoista
  2. Hitsinvitsi, ois hienoo kun joskus pääsis tohon aamuvuoroon radalle, mut täytyy jättää se ilo teille pro kuskeille :)

    VastaaPoista