maanantai 9. syyskuuta 2013

Farewell tour - Pori, Yyteri




   Tyytymättömyys omaan ajoon sen kun jatkuu, tällä kertaa fiilinkiin pääsyä täytyi käydä koittamassa Porin Yyterissä. Luokkana MXV45. Edellisestä veteraanikisasta onkin kolme vuotta, silloin luokkana oli MXV50, olen siis nuortunut tällävälin viisi vuotta mikä tietenkin on positiivinen juttu ;)
   Yyterissä en olekkaan käynyt aiemmin, sen enempää radalla kuin rannallakaan. Nyt kumpikin puute tuli korjattua. Hienoja paikkoja molemmat.

    Radasta tykkäsin oikeinkin paljon, kumma juttu koska en tuommoista pehmeää hiekkaa osaa ajaa ollenkaan. Takalenkkihän on niin pehmeää, että Kiteekin on siihen verrattuna kova rata.
  Ihan ihmeellisintä oli, että rata sen kun parani päivän mittaan ja oli oikeastaan parhaimmillaan toisen erän lopussa. Oikein jäi harmittamaan kun ei ollut kolmatta erää :D

      Itse kisa meni aikalailla normaalin kaavan mukaan, lähdössä hännille ja siinä ajelua muitten perässä turvalliselta tuntuvaa vauhtia. Ihan tarpeeksi en kuitenkaan osannut varoa, toisessa erässä pienen yhteensattuman seurauksena sai tutkia Yyterin maaperää parin minuutin ajan. Kumpikin erä kuitenkin varmasti maaliin.

   Ihan ei fiilinki vielä ole sitä mitä kaipaisi, askel parempaan taas kuitenkin mentiin.

 Jaa-aa, vielä ei osaa sanoa saisiko huonoa makua huuhdottua vielä enemmän pois. Asiaa täytyy miettiä kun ensin nuolee haavoja pari päivää....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti