lauantai 27. heinäkuuta 2013

Savon safari

 
Takana Savon reissu. Reissu alkoi perjantaina Honda leiriltä Kuopion radalta. Leirin anti oli aika pitkästi sellainen kuin kuvittelinkin: Enemmänkin mukavaa puuhastelua kuin tosi treenausta, aikalailla kuvaavaa oli, ettei edes tullut hiki. Hiki varmaankin tuli kisakuski- ja kasikymppiryhmäläisille jotka taisivatkin sitten treenata tosissaan. Tykkäsin kyllä leiristä, ehkä runsas osallistujamäärä pienellä rata alueella teki pientä hallaa touhulle. Kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus kuitenkin. Homman kruunasi lippu lauantain Supercrossiin Siilinjärvelle.
    Lauantai menikin supereita seuratessa, nyt rataa oli muutettu hiukan vauhdikkaammaksi ja turvallisemmaksi aikaisempiin verrattuna. Selkeästi oikea suunta.
  Sunnuntaiksi suuntasin Keiteleelle (kuva), johon on Siilinjärveltä ihan siedettävä matka.
Keiteleellä rata oli oikein hyvässä treenikunnossa, rata on muutenkin tosi monipuolinen ja aika kiva harrastajan ajopaikka.
Safarin päätti vierailu entiseen kotikaupunkiin Iisalmeen jossa vierähti muutama päivä.
Iisalmen radallakin tuli ajettua yhtenä päivänä. Oli tosi outoa ajaa ihan kivikovalla saviradalla, homma ei oikein auennut yhdellä ajokerralla, rata sinänsä olisi aika hieno jos tuonne sattuisi äestyksen jälkeen. Senverran syrjään kehityksestä Iisalmi on jäänyt, että radalla on vielä järjettömiä teräviä stadionpatikoita jotka muualta ovat jo hävinneet turhan tapaturma-alttiina.
Iisalmessa täytyi tietenkin laittaa mopoa perinteiseen tyyliin legendaarisella Pekan pajalla jossa päivän hommat tehdään puolessa tunnissa ;D
 
Savon safari onnellisesti ohi, ehkä vielä joskus uudelleen.   
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti