keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Vakuutusjuttuja

Tuolla Offroadin palstoilla on haukuttu liitto aika perusteellisesti näissä vakuutusasioissa. Miten jokaisella muka ois vakuutus joka riittäis, eikä tarvittas mitään liikennevakuutusta tai lisenssivakuutusta. Pötyä. Liitto on ihan oikeessa. Treenatessa pitää olla liikennevakuutus ja kilpailuissa lisenssivakuutus tai sen korvaava yksityinen vakuutus.
Jos vaan vekotin kulkee omalla moottorilla niin sen katsotaan kuuluvan liikennevakuutuksen piiriin. Silloin vahinko korvataan aina ja ainoastaan liikennevakuutuksesta. Mikään tapaturmavakuutus ei korvaa mitään. Oma tapaturmavakuutus siis ei hyödytä crossissa mitään, tietysti jos tippuu katolta niin tilanne onkin toinen ;) .
Kilpailuissa tilanne onkin toinen , liikennevakuutus kun ei ole voimassa suljetulla alueella. Ratahan on suljettu kilpailuissa muilta, aitaa ei tarvita koska toimihenkilövartiointi (lippumiehet, järkkärit,ym) estää ulkopuolisten radalle menon. Kilpailuissa siis korvaa ainoastaan lisenssivakuutus.
Eri juttu mihin toi lisenssivakuutuksen korvaus sit riittää.......kannattaa varmasti ottaa parempi vakuutus ja hyväksyttää se liitossa lisenssivakuutukseks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti