torstai 21. toukokuuta 2009

PikkuPipi :(


Rimpula+Lavanko=Tuhoisa yhdistelmä.

Näin siis pääsi käymään. Rimpula päätti sit viskata kyydistä mun kannalta väärässä kohdassa. Alastulo oli varma mutta tuskallinen. Oikein tuntu kun solari napsahti. Diagnoosi oli siis selvä jo lääkäriin mennessä.

Huonompi juttu vaan oli, että kuvissa sitten paljastuikin parikin murtuma(katkeamis)kohtaa. Keskellä solaria suora murtuma jossa päät muutaman sentin päässä toisistaan, kaulan juuressa taasen sälöinen murtuma. Ei hyvä.

Leikkausta ja raudotusta toi vaatii. Toiveissa olis päästä huomenissa hoitoon, eikä tota luitten nuljuamista kyllä viittis sietää yhtään pitempään.


Vanha totuus tuli taas toteennäytettyä; tyhmästä päästä kärsii koko kroppa. Tai ainakin olkapää ;)

2 kommenttia:

  1. Voi ei!!!

    Tulit sitten mun kanssa sairaslistalle. Toivotaan että pääset leikkaukseen mahdollisimman pian ja toipuminen voi alkaa. Meillä alkaa olla näitä murtumia vähän samoissa paikoissa. Ranne kuten sullakin rikki ja solisluu meni muutamia vuosia sitten mulla jääpallossa.

    Missä kohtaa kaaduit? Itse en vielä Lavangon nykyistä rataa voi arvostella, koska en ole siellä ajanut, mutta muutama harrastekaveri kyllä on tyrmännyt nykyisen radan. Kaikki hyppyrit kuulema tosi pahoja. Uppiduu suora karmeen vaikea. Paljon irtokiviä ja vallimutkat outoja. Tiedä sitä. Toivottavasto kesäkuun lopussa pääsen itse arvioimaan.

    Pikaista paranemista! Katsomossa nähdää.

    T: Sigi

    VastaaPoista
  2. Kyllä tilanne ton Lavangon suhteen tällähetkellä on se, ettei harrastetason kuskin kannata mennä sinne itteensä särkemään.
    Vesisateella se vois olla ok kun maaperä pehmentyy. Pienikin kuivuus taas tekee siitä betoninkovan reikäisen ja kivisen rännin joka on ihan suorastaan hengenvaarallinen.

    Jep, toivotaan paranemisia, kummallekkin. Kiitti vaan :)

    VastaaPoista