maanantai 25. toukokuuta 2009

Luuremonttia


Tommonen näky sit on kolme päivää leikkauksesta. Tiedätte mitä odottaa kun omalle kohdalle sattuu ;)

Perjantaina siis leikattiin. Siinä heräillessä kirurgi kävi pyörähtämässä ja sanoi "se oli ihan silppuna". Ei kuulostanut kovin lohduttavalta.

Tänään oli leikkauksen jälkeinen tarkastus ja syy tohon kommenttiin selvisi .

Murtumia olikin kolme, solari siis olikin neljässä pätkässä :O

Korjaus onnistui kuitenkin hyvin ja palaset on oikeilla kohdillaan ja tukevasti titaanilevyssä kiinni. Ainut haittapuoli tossa on se, että veri kiertää heikommin noin monen palasen läpi. Paraneminen siis on hitampaa. Nyt ei puhuta kolmesta viikosta vaan samasta määrästä kuukausia. Oh-hoijaa.

Mulla on aina vähän ollu ajatuksena tehdä perusteellisesti sen mitä tekee. Ton solarin rikkomisen ois kyllä voinu tehdä vähän vähemmänkin perusteellisesti :D

5 kommenttia:

  1. Voi Räkä!

    Meni aika atomeiksi toi solisluu. Onneksi leikkaus sujui ilmeisesti hyvin. Harmittaa vaan toi pitkä toipumisaika. On solisluu saanut aika tärskyn Lavangon betonista.

    T: Sigi

    VastaaPoista
  2. Jännää sinänsä ettei mikään muu paikka saanu yhtään kipeetä, yleensähän tommosen jälkeen on niinkun ois sepelimyllyn läpi kulkenu.
    Mieleen tulee et sattuiko just olkapään kohdalle kivi joka pysäytti vauhdin laakista.

    VastaaPoista
  3. Toivotaan nopeaa paranemista! :)
    ..Tosin kolme kuukautta on pitkä aika, vaikka kuinka positiivisesti ajattelisi :/
    Eikös sitä sanota, että murtunut luu paranee entistä vahvemmaksi ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitti :) Pääasia että paranee,ajalla ei onneks oo merkitystä muuten kuin töitten kannalta. Tää ei kyllä tosiaankaan oo ihan miellyttävin tapa luitten vahvistamiseen ;)

    VastaaPoista
  5. Huh, huuh...näyttää pahalta=/
    Mut, älä syytä Lavankoa, ei o ihme ku vedit lipat, kun oman ison pyssyn takana kuuluu koko ajan roikuva Hondan piikin factory saundi, se tarkoittaa sitä että kyllä toi pikkunen Honda saa kovaa kyytiä papalta=))
    Ei muuta ku NOPEAA PARANEMISTA sulle!
    #87

    VastaaPoista