maanantai 19. huhtikuuta 2010

Crossiturismia


Meikäläisen toiveilla on kumma taipumus toteutua. Haaveilin roadtripistä ja toivoin (pikku) vesisadetta ratoja kastelemaan. Täytyy vastedes olla varovainen toiveissa, näköjään saa kymmenkertaisesti sen mitä toivoo.
Vesisateen ansiosta tuli sitten tehtyä oikein kunnon roadtrippi. Päätin nimittäin ajella eteläsuomee niin pitkälle, että pääsee ajamaan optimikelissä. Aika pitkälle täytyi mennä.
Vasta viides rata tärppäsi. Ajamaan kyllä ois päässy muuallakin, jos siis ois tykänny rämpiä kurahousuissa rapakoissa kuusivuotiaan riemulla. Niinpaljon en ole vielä nuortunut, taantunut onneks(?) vasta mopoikäisen tasolle ;)
Jokapaikassa oli hirveen paljon kurahousuleikkijöitä, niin Tillolassa, Orimattilassa kuin Karhulassakin, ainut paikka missä ei ollut tungosta oli Hamina, jossa tosin ois pärjänny vaan hydrokopterilla. Sit se viides paikka, se jossa oli ne optimiolosuhteet... mikäpä muukaan kuin Luumäki. Pitikin sit ajaa koko viikonlopun edestä, tuntimittariin kertyi 2,3 tuntia joka on mulle vuodenaikaan nähden tosi paljon. Ei ihme, että seuraavana päivänä tuntui hiukan voipuneelta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti