lauantai 12. joulukuuta 2009

Hanko 12.12.09




Hiukan epävarmoin tunnelmin startattiin aamusella Andrein kanssa kohti Hankoa. Ei oltu ollenkaan varmoja siitä, onko rata jäässä vai ei. Jonkinmoinen ylläri olikin kun perillä odotti sula ja suht röykkyinen rata. Plussaa kumpikin. Keli tosin ei ollu plussaa, vaan hiukan miinuksen puolella ;). Ylläri oli myöskin väkimäärä joka oli paikalle vaivautunut, varsinkin kasikymppejä oli hirmu lauma, intoo tossa iässä riittää ajamiseen vaikka ois vähän kylmempääkin. Kummasti se into näkyy vaan iän mukana sit kaikkoovan, taisin olla radan ikänestori , ei tainnu kasikymppisten faijatkaan olla mun ikäsiä :D .
Eniten siis paikalla kasikymppejä, toiseks suurin porukka tais olla MXJ ikäluokka, jokunen MXB kuski, samoin kun harrastelijakin, pari A-miestä, nais- tai paremminkin tyttö-kuskikin radalla oli.
Tuttujakin oli testailemassa ja sisäänajamassa uusia mopojaan, hienoja olivat, uus pikkuruisku Suzuki ja iso Kotari. Eivät tosin piikin Hondan veroisia mut hienoja silti ;)


Saas nähdä oliko toi kauden viimeinen ajoreissu. Kerrankin sai ajaa tarpeeks röykkysellä radalla:) Hyvät fiilingit tosta jäi, kuten tuntimittariin tulleista 2.2 tunnista voi arvatakkin :D


4 kommenttia:

  1. Höh,ristiin mentiin taaskin. Meikäläinen oli sunnuntaina 12-15 Hangossa. Olitte kyllä tuhonnut radan aika pattiseen kuntoon =).

    ps. huhut kertoi radalla,että Lahti on jo käytännössä nastoilla ajo kunnossa?

    #77

    VastaaPoista
  2. Joo, piloille me se rata reviteltiin A:n kanssa ;) Olikos pinta muuten miten kohmeesssa, ainakin pakkasta näytti olleen koko yön?
    Nastakumit ois jo vanteilla, et sen puoleen vois Lahti auetakkin. Taitaa toi Joulutouhu vaan siirtää ajelut ens vuoden puolelle...

    VastaaPoista
  3. Noin 5-10cm kerros hiekan pinnasta oli koppuraa, mutta pehmeni sitä mukaa kun ajettiin...

    mulla olis muuten jäänyt 2t ajoilta hondaan putsareita 5kpl ja twinair-pesusuoja. Saat ne joululahjaksi,jos huolit ?

    VastaaPoista